Καριέρα στη ΔΗΜΗΤΡΑ

Η εταιρία «ΔΗΜΗΤΡΑ» Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Α.Ε., δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα στελέχη της, φροντίζοντας το περιβάλλον εργασίας, την επαγγελματική κατάρτιση και επανακατάρτισή τους. Εισάγει στην καθημερινή πρακτική την καινοτομία, την οποία αναζητεί στις Ευρωπαϊκές συνεργασίες και προωθεί την ομαδικότητα, τη συζήτηση, τη διαφορετικότητα και την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Κατά την επιλογή του προσωπικού και των συνεργατών της, υιοθετεί πολιτική ίσων ευκαιριών και προώθησης της Διαφορετικότητας, χωρίς να κάνει διακρίσεις λόγω φύλου, ηλικίας, ειδικών ικανοτήτων, οικογενειακής κατάστασης, γενετήσιου προσανατολισμού, φυλής, χρώματος, εθνικής καταγωγής ή οποιοδήποτε άλλου μη αξιοκρατικού κριτηρίου.

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε τις ανάγκες της εταιρείας μας για νέες προσλήψεις - συνεργασίες.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει αφού δείτε σε ποια πόλη υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, να μας υποβάλλετε ηλεκτρονικά τα παρακάτω έντυπα τα οποία θα βρείτε συνημμένα.

  1. Την έντυπη αίτηση - Κλικ εδώ
  2. Το βιογραφικό σας σημείωμα, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην ευρωπαϊκή του μορφή μαζί με μια φωτογραφία - Κλικ εδώ


Αυτόματη δημιουργία Ευρωπαϊκού Βιογραφικού - Κλικ εδώ


Τα βιογραφικά θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη του κωδικού Θέσης και το επώνυμο σας σε λατινικούς χαρακτήρες.

Επισημαίνουμε ότι θα αξιολογηθούν - απαντηθούν μόνο τα βιογραφικά που αποστέλλονται σύμφωνα με τα συνημμένα έντυπα και πληρούν τις προϋποθέσεις.